Hírek

Ceglédi Városi Könyvtár a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Ceglédi Városi Könyvtár Informatikus könyvtáros munkakör betöltésére.
Szeretettel várjuk minden játszani szerető 14 és 100 év közötti vendégünket minden második pénteken az Ifjúsági Könyvtárba. Következő alkalmak: február 8. 17-21 óra, február 22. 17-21 óra
A Ceglédi Ifjúsági Könyvmolyok csoportja szeretettel várja azon fiatalok jelentkezését, akik szívesen megosztanák másokkal a könyvélményeiket és olvasnának mások által ajánlott műveket.

Események

Rövidebb-hosszabb játékidejű társasokkal várja a Gyermekkönyvtár a társasjátékot kedvelő családokat.
Családi délelőtt a Gyermekkönyvtárban február 23-án, szombaton.
Szeretettel várjuk a családokat papírszínház mesedélutánra a Gyermekkönyvtárba!

Ajánló

Ha valaki szeret nevetgélni a kisgyerekével, ha szeret tanulságos históriákról beszélgetni, ha úgy gondolja, fontos a környezetünkben élő, aprócska segítőtársakról minél többet tudni, akkor érdemes vele együtt forgatni e

A „kavicsok” története a tanév végén ért véget és a nyári szünetben folytatódik, szerelemmel, árulással, bölcs tanításokkal és sors-keverte bonyodalmakkal.

Manfréd és Anton kalandjai egy szórakoztató, lebilincselő olvasmány, mely 5-6 éves kortól ajánlott, egészen tinédzser korig.